Om Riis Designs

Velkommen til Riis Designs 

Jeg hedder Julie Riis og er indehaver af Riis Designs. Jeg er en autodidakt kunstner og designer, med en stor passion, lyst og nysgerrighed på at være kreativ. 

Generelt har jeg altid været kreativ med håndarbejde og har været igennem mange forskellige faser og perioder, men alt i alt, har garn vundet endnu engang. Vi skal en smut tilbage til sommeren 2020, hvor et familiemedlem forslog, at jeg skulle begynde at lave vægtæpper. Så det gik jeg i gang med at undersøge og tømte nettet for informationer, materialer mv., og så gik jeg igang med at producere dem. I december 2020 blev jeg kontaktet af en forhandler (B2B) og i januar 2021 grundlagde jeg virksomheden, Riis Designs. 

Visionen og drømmen bag Riis Designs er, at skabe noget, der kan vække nysgerrigheden, være en starter på en samtale og samtidig være sanselig. Derfor er hvert eneste vægtæppe fra Riis Designs skabt med omhu og kærlighed, med fokus på farver, designs og kvalitet. Vægtæpperne er unikke, og er med til at give dig og dit hjem en unik og personlig stil. 

Udover vægtæpperne, kan der med tiden forkomme at være andre kreative indslag. Det må tiden vise! - Tak for nu :-)